čtvrtek 15. května 2014

TOP 3 PRODUKTY ZA DUBEN 2014


Vítám všechny u dnešního článku. Dnes budu psát o mých top produktech, prostě o třech nejpoužívanějších za měsíc duben.
Jako úplně nejvíc používaným produktem byla tato řasenka od Essence:
která má úžasný plastový kartáček a krásně prodlouží řasy. S natočením už je to horší, ale ještě jsem asi nenarazila na řasenku, která by mi řasy natočila. Stála kolem 80,- je a fakt super, doporučuji.



Dalším produktem, který jsem používala téměř každodenně je make-up Caviar Long Stay od Dermacolu. A nebýt BB krémů od Skin79, které byly v Ladyboxu, tak bych ani jiný nepoužívala.
Je to hutný make-up, který skvěle drží a dobře kryje. Krycí schopnost je řekla bych střední až větší. Je to super make-up a koupím ho nejspíš znovu až mi dojde. Na vrchu je k němu ještě korektor, který přiznám se moc nepoužívám, ale ani nevím proč, protože má krásnou světlonkou barvu (stejně jako make-up). Mám odstín 1 PALE a stojí kolem 350,- a mimochodem, kdo má rád značku Dermacol, včera jsem byla v Tetě a mají tam slevu 30% právě na Dermacol, tak na to můžete kouknout.

A poslední produkt je pro mě docela překvapení. Je to pastelka na rty LASplash, která byla v dubnovém Ladyboxu. Mám odstín 07 cinnamon dolce a je to taková hodně výrazná tmavá červená, možná trošku dofialova.
Já ji používám, opravdu skoro každodenně, ale pouze opravdu v malém množství. Jen tak lehounce čárnu na rty a rozmažu ji prstem a udělá mi to krásné lehce zabarvené rty, právě do té tmavé červené. Mám ji ráda a na to jak jsem byla skeptická k tomu odstínu, musím uznat, že se mi nakonec líbí moc.

Tak a to je pro dnešek úplně všechno a já se budu těšit příště. AHOJ :)



1 komentář:

  1. Docela mě zaujala ta řasenka od Essence. Plasové kartáčky mám ráda, tak by mi mohla vyhovovat i když zatím mám ještě v zásobě svou oblíbenou Diamante od GS. Ale až nebudu vědět, po které řasence sáhnout, tak na tuto se určitě podívám.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat