úterý 20. května 2014

FLER.CZ

Přeji příjemný večer všem, dnes jsem si opět připravila článek o prodejcích ze serveru fler.cz. Tak jdeme na to :)

Prvním dnešním prodejcem je uživatel Svatební. Nabízí opravdu nádherné šperky z korálků já jsem z nich opravdu unešená. Vypůjčila jsem si dvě fotografie. Většinou nabízí set naušnic a náhrdelníku za 399,-. Což není až tak moc na to, že máte doma originál, ve kterém nikoho jiného nepotkáte. Pod fotkou je vždy odkaz.
Jako první jsem vybrala čeveno-bílý set který je opravdu nádherný.
http://www.fler.cz/zbozi/srdce-v-ledu-5155755?pos=0



Jako druhý takový výraznější set světlonce modrý s fialovou,  také moc povedený.
http://www.fler.cz/zbozi/trepeni-5063320

Pokud na fleru nakupujete a máte rádi kosmetiku určitě znáte uživatelku ESSENCE, která vyrábí domácí kosmetiku. Plánuji v nejbližší době nákup, takže se určitě pochlubím novými přírůsky a dám vědět jaké jsou a jak mi sedí.Opět jsem si vypůjčila fotečky a odkazy jsou dole.

Jako první produkt, který jsem vybrala je makadamiový olej, prodejkyně má v nabídce i spoustu jiných přírodních olejů za super ceny.
http://www.fler.cz/zbozi/makadamiovy-olej-3847959

Jako druhý produkt jsem vybrala květinovou pleťovou vodu - růže, bio. Samozřejmně, že prodejkyně má v nabídce i mnoho jiných variant.
http://www.fler.cz/zbozi/kvetinova-pletova-voda-ruze-bio-3606217
Jinak určite mrkněte na její ostatní produkty, má jich opravdu hromadu. A já se těším až mi přijde voňavý balíček domů. Mějte se krásně a u dalšího článku AHOJ :)


Žádné komentáře:

Okomentovat