pátek 8. května 2015

Nákupy a novinky - Březen 2015

Přeji krásný sváteční den všem, dnešní článek bude o nákupech za měsíc březen. I když mi přišlo, že jsem byla v obchodech pečená vařená, nakonec jsem si toho moc nepokoupila. V březnu jsem si udělala i takový malý výlet do Prahy. No ale bylo to spíš chození po muzeích, ale nakonec jsme po cestě na autobus zpátky narazili na Rossmana, do kterého jsem se chtěla podívat. No zašli jsme tam a měli tam stojan s Catrice i Rival de loop. Bohužel jsme měli už jenom asi 15min, takže jsem si koupila jen dvě věci, ale i tak z nich mám radost.


Začnu asi pečující kosmetikou a dekorativku si nechám až na konec.
První tady mám mini lak na vlasy od Baley, ještě jsem ho zatím nezkoušela. Měl by být s dlouhotrvajícím účinkem pro jemné vlasy. Uvidíme já si ho koupila jako takovou nouzovku do kabelky. Stál mě asi 26,-



Dalším kouskem od Baley je tento deo spray s olejem z mučenky, voní jemně, trochu svěže, ale musím říct, že mi na té vůni něco nesedí a nevím co. Docela mně štve, že v drogerkách nemají na tyto deo spreje testery. Protože stříkat to tam o očuchávat z lahvičky, kterou si pak někdo koupí mi přijde dost divné. Taky bych si asi nechtěla koupit deo ve kterém je toho půlka. No nic, takže jsem si to neočuchala a zjistila jsem, že tahle vůně není nic moc pro mě. Ale na druhou stranu do práce mi to bude stačit. Stál kolem 30ti korun.

Dalším produktem je micelární voda od Nivey. Měla by být zklidňující, čistit pleť, odstraňovat make-up a hydratovat. Už jsem ji párkrát použila a docela mi zatím vyhovuje, ale je to jenom první dojem. Nijak mě nedráždí, hezky mi pleť vyčistí i dobře odstraní zbytky make-upu, ale na oční make-up ji nepoužívám takže nevím jestli by na něj stačila. Kupovala jsem ji v Tetě a stála kolem 100,-.

Potom tady pro Vás mám takový tip a to na tekutá mýdla od Baley mají 500ml a stojí pár korun. Myslím, že na ruce bohatě stačí a navíc krásně voní. Já jsem si tentokrát pořídila jahodové, je to dost sladká vůně, ale mají výběr vůní docela slušný, takže si myslím vybere každý. Jinak mýdlo mě stálo asi 25,-, ale bylo v nějaké slevě, myslím, že ostatní druhy byly za 35,-, ale i tak je to cena dost dobrá.

No a jdeme na dekorativku.

Začnu mini nákupem z Prahy. Úplně původně jsem chtěla od Catrice Camouflage cream, ale bohužel ho v tom nejsvětlejším odstínu neměli. No tak jsem koukala po stínech a vybrala jsem si Velvet matt eyeshadow, úplně původně jsem chtěla takový ten vínový odstín, ale taky ho neměly tak jsem si vzala 030 Jump Up and brown. Což je takové hezká tmavší hnědá, má úplně božskou pigmentaci a osobně mi i dlouho vydrží. Jediné co bych řekla je, že ten stín není úplně matný, ale nadruhou stranu je máslový a vůbec nepřáší. Takže za mě skvělý kup a budu asi potřebovat i jiné odstíny. Stály něco kolem 130,-

Druhé stíny jsou od Rival de loop a to v matné verzi. Je to odstín 01 light it up. Stíny jsou narozdíl od Catrice úplně matné, ale docela dost práší. Nicméně pigmetace na tom není až tak zle, řekla bych že na svojí cenu (49,-) jsou na tom s pigmentací dobře. Myslím, že jako základ na celé víčko, nebo pod obočí je to fajn stín za pár kaček.

Dalším produktem je slavné máslíčko na rty od Astoru. Já mám odstín 012 Unguilty Pleasure, což je růžovo-fialová barva. Pigmentované je krásně, hezky i hydratuje, ale asi jsem sáhla po špatném odstínu, protože v tomto se moc necítím. Kupovala jsem ho v Rossmanu asi za 119,- měly myslím zrovna akci, normálně je dražší.




Už jste si určitě všilmly, že do Rossmana přišla značka Makeup revolution london, no a já jsem si tam původně šla pro paletku Iconic 3, ale naživo mě zaujala víc tato konturovací paletka. Mám ji v odstínu Ultra fair C01. Musím říct, že se mi moc líbý ten bronzer, ale i tvářenku jsem si hned oblíbila. Tento set mě stál myslím 170,-, ale jistá si tím nejsem. Nicméně určitě stojí za povšimnutí.


No a to by bylo z mých nákupů všechno. Snad se Vám článek líbil a zase u přístího AHOJ :)


1 komentář:

  1. Micelárku od Nivei som mala a na oči bola veľmi slabá plus mojej pleti nesedela, bola som po nej celá nejaká ulepená.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat