pondělí 18. srpna 2014

Balíček z Ebay

Přeji krásné pondělí všem, minulý týden mi dorazil po delší době balíček z Ebay. Přišla mi nějaká ta bižuterie, které není nikdy dost :) Tyto věcičky jsou z aukcí od stejného prodejce, od kterého už mám spoustu věcí a můžu ho jenom doporučit. Zatím se mi nestalo, že by mi od něj něco nepřišlo. Tak se na to pojďme podívat.



Jako první byl v obálce tento náramek, jak víte já moc náramky nenosím, protože jsou mi většinou volné. Ale tento má takový utahovací systém, kterým si snadno náramek utáhnete podle své ruky, což je opravdu super. Barvička je světle modrá, ale na obrázku prodejce mi přišla světlejší. Ale nevadí ve skutečnosti se mi líbí víc.



Ještě pro srovnání první obrázek je od prodejce, druhý je reálné foto. Myslím, že je pěkný a že ho unosím jinak jak jsem už psala vyhrála jsem ho v aukci za cca 14,- a pošta byla zdarma.
Odkaz: http://www.ebay.com/itm/380943623877?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649


Další jsou naušničky zlato-fialové a ty se mi nedařilo vyfotit. První fotka je od prodejce a na té vypadají naušničky jako ve skutečnosti. Jsou opravdu krásné. V aukci mě vyšli na nějakých 9,- a pošta byla zdarma.
Odkaz: http://www.ebay.com/itm/380943877089?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Jinak tohoto prodejce doporučuji, má spoustu krásných doplňků a určitě to nebyl můj poslední nákup u něj.
Pokud chcete napište mi i vy jestli máte nějakého oblíbeného prodejce na Ebay, jestli u některého vždy dobře nakoupíte a jste spokojené.
Tak to už by bylo z dnešního článku úplně všechno a já se zase budu těšit příště AHOJ :)

2 komentáře:

  1. Díky za tip na prodejce, určitě mrknu. Náramek není můj styl, ale náušničky jsou krásné :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch naušnic tam má spousty, určitě je z čeho vybírat :)

      Vymazat