pondělí 3. listopadu 2014

MINI NÁKUPY

Přeji krásné pondělí všem, dnes to budou moje mini nákupy za poslední týden, rozhodla jsem se psát tyto články, protože běžné nákupy za měsíc většinou nestíhám psát, nebo na některé věci zapomenu. Proto si myslím, že pro mě i pro Vás bude lepší, když si něco zajímavého pořídím, tak Vám to sdělím hned a nestane se, že Vám něco uteče.



První věc kterou jsem si pořídila je tento konopný balzám na rty značky Bione, který jsem zakoupila TADY. Stojí 42,- a je ho 17ml. Balení je klasické tyčinkové a docela se mi líbý (i když přítel si to jednou spletl s lepidlem :)). Nic méně vůně je hezká taková ne moc výrazná, což mám u produktů na rty ráda. Hezky hydratuje a od té doby co ho mám tak se s ním mažu neustále :) Zatím se zdá být skvělý, ale na recenzi je příliš brzy, musím ho ještě pořádně prověřit.





Dalším produktem je tato tvářenka od Catrice v odstínu 040 Think Pink. Je to krásná růžová barvička, které neobsahuje ani třpytky a ani shimmer. Zatím jsem ji použila pouze jednou a vydržela celý den a vypadala na tváři pěkně. Pigmentace není nic moc, ale u tvářenky mi to vůbec nevadí, alespoň nemusíte dávat tak velký pozor, abyste to nepřehnali. Co se mi moc líbí je balení, je to velmi pevný plast, uvidíme jestli se vrchní nápis časem snaže, nebo jestli vydrží. Balení má 5g a já kupovala TADY za 85,- Opět je to první dojem a taky moje první zkušenost se značkou Catrice a musím říct, že mě láká pořídit si i něco dalšího..





Posledním produktem je oční stín od Oriflame odstín Taupe. V obalu se zdá být stín šedý, ale po nanesení na ruku se tváří jako šedo-fialový a je to velmi zajímavá barvička. Vyzkoušela jsem zatím jednou a s bází vydrží skoro celý den. Mínus je, že celkem dost práší, takže musíte dávat pozor, abyste neměli stíny všude. Ale zato na víčku vypadá moc hezky a na podzim je idální. Balení není nic extra, takový obyčejný levnější plast. Je ho 1,5g a stál něco kolem 60ti korun. Když mu odpustíte prášivost a to, že nanášení bude trvat delší dobu, odmění se Vám krásnou barvičkou na víčku..

2 komentáře:

  1. Taky jsem v říjnových nákupech zapátrala ve vodách Bione. Koupila jsem si jejich výrobků hned několik a ze všech, které používám jsem nadšená. Super kosmetika za super cenu.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje řeč, značku Bione znám už delší dobu a co jsem od nich měla tak bylo super, až na olejíček na vlasy ten teda nic moc..

      Vymazat