sobota 22. srpna 2015

Zázrak jménem Excipial

Přeji příjemný den všem, dneska takdy pro Vás mám recenzi na Excipial , tento krém seženete v lékárnách. K dostání jsou dva druhy, jeden pro velmi suchou pleť a druhý myslím pro normální až suchou pleť. Já jsem si koupila variantu pro velmi suchou pleť i když mám pleť smíšenou. Tuto variantu jsem si koupila z toho důvodu, že se mi často na tvářích objevují velmi suchá místa, kterých se horko těžko zbavuji už několik let. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet něco z lékárenské kosmetiky a po přečtení několika recenzí byl Excipial jasná volba.




Konzistence krému je tekutější, opravdu nečekejte hutný krém. Krém je také velmi mastný, takže na mojí mastnější T-zónu ho dávám minimální množství. Na celý obličej mi stačí velmi malé množství. Docela pomalu se vstřebává, ale na druhou stranu nádherně zhydratuje pleť a mně osobně zmizely asi po týdnu používání moje suché flíčky, kterých jsem se nemohla jinak zbavit. Já Excipial používám vždy když se mi tyto suché flíčky objevý, protože nic jiného co by na ně zabralo jsem zatím nenašla.
Parfemace není nic moc, ale není intenzivní, takže při nanášení není cítit.


Pro srovnání, zkoušela jsem na suché fleky použít krémy z kozí řady od Ziaji, ale vůbec nezabíraly. Ne že by tyto krémy byly špatné, ale na velmi vysušenou nebo dehydrovanou pokožku prostě nestačí. Při normální stavu mojí pleti (bez suchých fleků) mi tyto krémy hodně vyhovují, což se určitě dozvíte zanedlouho v recenzi.

Jinak cena za 200ml je 159,- já kupovala TADY, ale sehnat se dá klasicky v lékárnách.

Tento krém nebo emulzi jak chcete bych za sebe určitě doporučila, jestli máte nějaká suchá místa, kterých se nemůžete zbavit, ať už na obličeji nebo na těle učitě si Excipial pořiďte. Já ho na večer používám na celý obličej a krk a ráno ho nanáším pouze lokálně na suchá místa, protože nemám ráno moc čas čekat až se vstřebá. Možná by byl lepší na denní použití ten pro normální až sušší pleť, který si také určitě pořídím.

1 komentář:

  1. Ja som skúšala H hydrolotio, to krásne vonia, rýchlo sa vstrebe, dá sa povedať, že okamžite, hydratuje ako bežné telové mlieka, ale pre tú vôňu sa fakt oplatí, je to taká jemná, ale príjemná vôňa.
    Janka Bianka

    OdpovědětVymazat