pondělí 6. dubna 2015

Spotřebováno

Přeji krásné sváteční pondělí všem, dnes to bude po delší době článek o spotřebovaných produktech. Protože moje krabička už přetékala a já už se docela těším na to, až všechny ty obaly povyhazuji.

Asi začnu produkty na tělo a vlasy. Prvním produktem je maska na vlasy od Avonu z řady Planet spa. Toto je vyživující maska na vlasy s ovocem acai a plody z Amazonie. Musím říct, že vůně je naprosto nádherná taková svěží. Já masky používám pouze na konečky vlasů a na to byla fajn. Hezky vlasy vyživovala a dobře se po ní rozčesávaly. Dostala jsem ji k Vánocům spolu s krémem na ruce a s koupelovým olejem a tyto dvě věci také moc ráda používám, protože opravdu moc hezky voní.


Dalším produktem je sprchový gel od Baley, tento je z vůní bílých květů a plodů acai. No a stejně jako maska voní překrásně. Je to klasický sprcháč od Baley, který hezky pění, ale hydrataci od něj nečekejte. No, ale musím uznat, že jsem se s ním myla moc ráda, kvůli té krásné vůni.

Pěna do koupele od značky Avon, byla to nějaká speciální vánoční edice, kterou jsem dostala také k vánocům. Tato je s vůní brusinek a pomeranče a ta vůně je taky naprosto skvělá. Mám ještě jedno balení, ale v jiné vůni, které jsem ještě nezkoušela. Tuto pěnu bych doporučila, je super až na jednu docela podstatnou věc. Ten obal je neuvěřitelně tvrdý a musíte s ním doslova zápasit, aby se nějaká ta pěna vůbec dostala ven.

Dalším produktem je lak na vlasy Taft od Schwarzkopf tento je pro mega silnou fixaci. Já tyto laky mám ráda patří k těm, které mi moje vlasy udrží tam, kde je chci mít. Jo dělá takovou krustičku, ale já to přeziju, protože moje vlasy udržet na jednom místě jen tak něco nezvládne. Tento lak stál kolem 70ti korun. Většinou ho kupuji v nějaké akci v drogerii.

Dál jsem vypotřebovala matující pleťovou vodu od Avonu. Která mi vůbec nevyhovovala. Hodně mi pleť vysušovala a už bych si ji znovu nepořídila. Stála kolem 80ti korun.

Taky jsem si udělala pořádek v řasenkách a vytřídila jsem vyschlé kousky.

První dvě řasenky od Essence oranžová Maximum definition volume mascara má menší silikovnový kartáček, který mi vyhovoval. Tato řasenka mi hezky prodloužila řasy, je pravda, že moc nezahustila, ale to mi až tak nevadí. Stála kolem stovky a kdyby se ještě prodávala klidně si ji koupím znovu. Druhá řasenka od Essence černá Maximum length volume mascara má také menší silikonový kartáček, ale tato řasenka obsahuje vlákna a tím by měla hodně prodloužit řasy. Mě osobně přišla skoro stejná jako ta oranžová, hezky mi řasy prodloužila, s objemem už to bylo horší. Stála také něco kolem stovky a doporučit ji za sebe můžu, pokud vám vyhovuje přirozený vzhled řas.

Další řasenka je od Oriflamu z řady Very me Fat lash mascara. Kartáček má větší silikonový a dělala opravdu hodně přirozený efekt. Stála kolem 60,- v nějaké slevě.

Poslední řasenka je od Avonu Super shock max. Tato řasenka mi vůbec nevyhovovala, má sice silikonový kartáček, ale je dost velký, což já nemám ráda. Řasy mi vůbec neprodloužila ani nezahustila, spíš mi je slepila a nevypadalo to vůbec hezky. Na tuhle řasenku jsem četla i dost pozitivních recenzí, ale za mě prostě ne. Stála kolem 120,- a už bych si jí nekoupila.

Dál vyhazuji dva staré lesky od Oriflamu, protože už je mám hrozně dlouho a už začali divně zavánět. Lesky mám docela ráda tyto dva byly super. Oba byly dost lepivé a už se asi stejně nedají sehnat.






 Posledními vyřazenými prodkuty jsou tyto dvě tužky. Obě jsou už hodně staré a vyschlé. První od Oriflamu ve zlatém odstínu, popravdě jsem ji moc nepoužívala, takže ani nevím jaká byla. Druhá od S-he v takovém lehce zeleném odstnínu se stříbrnými třpytkami. Tato tužka byla fajn na rozzáření vnitřních koutků a k ničemu jinému jsem ji prakticky nepoužívala. Ale protože už ji mám opravdu hodně dlouho, už se ji bojím používat.

Tak a to by bylo k dnešnímu článku všechno. Jestli některý z těchto produktů máte klidně mi napište jak jste s nimi spokojené.

Takže nakonec Vám přeji krásný zbytek dne a zase někdy AHOJ :)





5 komentářů:

  1. Ty brďo tolik věcí od Avonu a Oriflamu :-) od Avonu používám pravidelně akorát bahení masku Planet spa a vyhovovaly mi věci k péči o nohy, jinak nic a z Oriflamem zkušenost nemám vůbec.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já mám Avon hodně ráda hlavně tu řadu Planet spa, ale jen péči o tělo a vlasy. Taky mají super pěny do koupele, které božsky voní. No a Oriflame používám už hodně dlouho, ale spíš dekorativní kosmetiku.

      Vymazat
  2. Balea je fajná :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetiku od Avonu používám taky hodně, zrovna teď mám peeling Spa s mořskou solí, moc pěkně voní. A tu pěnu máme doma taky už od Vánoc, ale já ji zatím ještě ani jednou nepoužila a teď už asi ani nepoužiju :/

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat
  4. Já Avon zrovna nemusím :/.
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovědětVymazat