sobota 7. února 2015

(ne)Oblíbenci Leden 2015

Přeji příjemné sobotní odpoledne všem, dnešní článek bude o produktech, které byli mými oblíbenci, nebo naopak ty produkty, které vůbec za nic nestály. Prostě to bude takový přehled produktů, které jsem používala v lednu. Tak jdeme se na to podívat.

 
 Jako první se podíváme na oblíbené produkty. A na konec si nechám dva produkty, které podle mě opravdu nestojí za to a určitě Vám je nedoporučím.

Prvním oblíbencem je paletka od Sleeku Oh so special



Je fakt, že některé stíny jsou na tom s pigmentací hůř, ale jedná se o dva matné světlejší stíny. Zbytek je pigmentovaný nádherně. No a já jsem v lednu tuto paletku používala snad každý den. Matné stíny jsou trochu prášivé, ale není to nic hrozného. Prostě tuhle paletku miluju a určitě to není moje poslední paletka od Sleeku.

Dalším oblíbencem je oční stín od E-Styl v odstínu 05 Amazing Violet

Tento stín je opravdu nádherný. Hází odlesky do šeda, na určitém světle je krásně fialový, na jiném zase temně šedý. Stín je máslovější konzistence (i když ne tak jako stíny od Sleeku), téměř vůbec nepráší. Jediný problém byl, když jsem ho nanesla na lepivější bází pod stíny. Na té nešel skoro vůbec blendit. Ale na mojí oblíbené bázi, kterou uvidíte za chvíli s ním nemám problém. Stojí kolem 60ti korun a určitě si pořídím i jiné odstíny.

Dalším hodně oblíbeným produktem je báze pod oční stíny Artdeco

S touto bází mi vydrží stíny cca 12hodin, to je na moje mastná víčka velmi dobrý výkon. Jediné co bych jí vytkla je to, že obsahuje jemný shimmer. Kupovala jsem ji asi za 210,-, což není nejmíň, ale stojí za to.

Posledním oblíbencem z dekorativky je tahle řasenka od S-he False lash
Řasenka má klasický kartáček, který je zahnutý. S touhle řasenkou mám řasy udělané opravdu rychle. Stačí jedna vrstva a mám řasy prodloužené a zahuštěné. Bohužel tyto řasenky se už nedají koupit. S-he totiž inovovala balení, takže časem vyzkouším nějaké jejich nové řasenky a uvidíme, jestli budou stejně dobré jako tato.

Dalším z oblíbenců, tentokrát z pečující kosmetiky je krém na oči od Ziaji
Tento vitaminový krém hezky hydratuje oční okolí. Nijak mě nedráždil. Určitě to není můj poslední oční krém od Ziaji.

No a úplně posledním oblíbencem je krémové mýdlo s argonovým olejem od Ziaji

Toto mýdlo krásně krémově voní, nevysušuje pokožku. Je takové husté konzistence. Je opravdu fajn a můžu ho jen doporučit.

No a teď už se vrhneme na ty horší produkty, které Vám rozhodně nedoporučím.
Prvním produktem je rozjasňující korektor od Avonu.


Tento korektor je v odstíny Light, barva je hezky světloučká. Ale ten produkt je opravdu na nic. Když si ho nanesu pod oči, vůbec mi nejde zapracovat do pleti a dělá takové fleky. Použila jsem ho jen párkrát a už asi poletí do koše. Opravdu ho nemůžu doporučit, když se mi podařilo ho pracně zapracovat, vypadal hodně nepřirozeně a zalézal do vrásek, navíc kruhy pod očima mi vůbec nezakryl. Za mně teda nedoporučuji.

Druhým propadákem jsou voděodolné linky v peru od Elfu.
Tyto linky prostě neumí nakreslit pravidelnou čáru. Dělá fleky a když se Vám to nakonec po dlouhém boji podaří navrstvit tak, že je linka celkem pěkná, ale ani tak nemáte vyhráno. Sice je na obalu napsáno, že jsou voděodolné, ale to snad nemůžou myslet vážně, ty linky mi na oku nevydrželi ani 2 hodiny a byly celé rozmazané a taky vybledlé. Fakt tyto linky si nekupujte, jsou to opravdu vyhozené peníze.

Tak a to by bylo z dnešního článku všechno. Připomínám, že do zítra se můžete zúčastnit soutěže TADY.

4 komentáře:

  1. Oční krém jsem měla zatím jen jeden, ale byl super. Určitě si pořídím další.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, ty oční krémy jsou hodně chválené a taky že si to zaslouží, jsou fakt skvělé.

      Vymazat
  2. Artdeco báze je skvělá. Před časem mi došla, tak se snažím používat ty co mám doma a není to ono. Musím si jí brzo zase pořídit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já od té doby co jí mám tak jsem ty ostatní odsunula do pozadí a jinou prakticky nepoužívám. Taky je fakt, že s žádnou jinou mi ty stíny prostě celý den nevydrží..

      Vymazat