čtvrtek 11. prosince 2014

Balíček od Biodermy

Ahojky, všechny Vás vítám u nového článku, dnes to bude o balíčku, který mi dnes přišel. Zároveň se taky chci omluvit, za dlouhou pauzu na blogu, ale bylo toho teď nějak moc. Byla jsem dost zaskočená, když mi volal kurýr, že pro mě má balíček, říkala jsem si, jestli se někdo nespletl, ale byla na něm moje adresa tak jsem se rozhodla, že balíček otevřu. A co se v něm vlastně skrývalo? Tři produktu od Biodermy, ze kterých mám velkou radost.






Prvním produkterm je Bioderma Hydrabio sérum, které už doma mám a je naprosto skvělé. Jelikož mám pleť smíšenou tak ho používám jen občas na noc, ale je super. Opravdu jsem jeden čas trpěla na suchá místa na tvářích a moje pleť byla celkově dost unavená a toto sérum mě z toho vytáhlo. Opravdu už po několika použitích šupinky zmizeli a pleť byla rozzářenější. Sérum je průhledné a takové lehoučké, mám pořád pocit, že ho nanáším málo, ale není tomu tak.



Dalším produktem je hydratační krém pro silně dehydratovanou pokožku. Měl by hydratovat a rozjasňovat pleť a je hypoalergenní. Má příjemnou krémovou vůni, zatím jsem vyzkoušela pouze na ruce, ale pěkně se vstřebal a pokožka po něm byla pěkně jemňoučká. Hrozně ráda ho vyzkouším a určitě se těšte na recenzi.




Třetím a zárověň posledním produktem je Hydrabio Mousse, což je čistící hydratační pěna. Co mě na první pohled zaujalo je balení, lépe řečeno vršek, nebo-li aplikátor kterým dostáváte pěnu ven. Vypadá přesně jako od šlehačky ve spreji :) to se mi opravdu hodně líbí :). Po vymáčknutí pěny Vám "vyjede" takový bobíček pěny, která hezky svěže voní a má opravdu jemnou texturu. Jak píšou na obale jemná šlehačková textura. Tak s tím musím souhlasit. Měla by perfektně odstraňovat make-up z tváře i z očí a zároveň pokožku hydratovat. Je vhodná i na holení. Měla by zanechávat pokožku čistou, hedvábně jemnou a svěží. Pěna je nekomedogenní a hypoalergenní. Tak na tu se hodně těším :)

Na závěr bych chtěla Biodermě moc poděkovat za poskytnutí těchto produktů, moc si toho vážím. A vy se můžete těšit na podrobné recenze, až produkty pořádně vyzkouším :) A taky děkuji Vám za přečtení článku a budu se těšit, doufám brzy u dalšího :)

1 komentář: