středa 9. září 2015

Nákupy a novinky

Ahoj všichni, dneska tady máme nákupy za poslední dobu. Protože jsem psala nakupovací článek naposledy v Květnu tak se toho nashromáždilo trochu víc, ale stejně si myslím, že jsem určitě na některé novinky zapomněla. No tak se na to pojďme mrknout.



Začnu asi dekorativkou, jako první Vám ukážu dvě nové paletky. První je od Make-up revolution London Iconic 3, no co si budeme povídat, tato paletka je zdařilou kopií paletky od Urban decay Naked 3, to už ale určitě víte. Musím říct, že mě paletka mile překvapila a líčím se s ní poměrně často. Pigmentace je super a stíny ani nepráší, až na ty matné, ale u těch matných je to normální.

Stíny se dobře "blendí" a vydrží mi na očích s bází 8-9 hodin. Paletka stála 199,- a pokud máte rádi narůžovělé odstíny určitě do ní jděte.

Další paletka je od Essence All about chocolates,. Tuto paletku jsem sehnala ve výprodeji v Kauflandu za 34,90, což je naprostá bomba. S pigmentací je na tom dobře a mají takovou saténovou texturu. Je pravda, že jsou prášivější než paletka od Make-up revolution.
Nicméně za ty peníze je to super paletka a já se s ní líčím poslední dobou hodně ráda. Co se týká výdrže, tak je na tom podobně jako u Make-up revolution.

Další jsou nařadě produkty na rty. V DMku jsem si vytáhla z výprodejového košíku dvě rtěnky od Essence.

První v odstínu 15 Oh so matt. Je to nude odstín s nafialovělým nádechem, je to hezká barvička i když musím se přiznat, že mockrát jsem po ní nesáhla, ale kdo ví, třeba ještě přijde její čas.

Výdrž je spíš nízká a nezdá se mi úplně matná, ale zase nadruhou stranu rty nevysušuje. Rtěnka stála 34,90.
Druhý odstín 01 Coral calling, který jsem si původně ani koupit nechtěla je naprosto skvělý.
Odstín je ve skutečnosti výraznější než na fotce a je to taková korálovo-růžová barva. Na rtech vypadá moc hezky a nosila jsem ji docela často, na to, že já moc výrazné rtěnky nenosím. Rtěnka rty nevysušuje a je krémové konzistence. Stála mě taky 34,90.

Jako další produkt jsem si pořídila matný lipgloss od Essence v odstínu 05 Velvet rose, což je hezká zastřená růžová.
Po zaschnutí je opravdu matný a trochu rty vysušuje. Ne že by po něm byly mega vysušené, ale hydratované také nejsou. Zatím jsem ho měla pouze jednou takže nemůžu soudit. Kupovala jsem ve výprodeji v Kauflandu za 34,90.

Poslední produkt na rty je máslíčko od Oriflamu s vůní malin.
Balzámek má úplně jemňounkou světle růžovou barvu, která není na rtech prakticky vidět. Ale ta jeho vůně je naprosto úžasná. Hydratuje hezky a docela ráda ho používám, ale klidně bych uvítala balení v tubě, abych si ho mohla vzít třeba do kabelky. Stálo kolem 69,-

Další produkt tentokrát na tvář je BB cream od Oriflamu z řady The One. Chtěla jsem už dlouho nějaký BB cream vyzkoušet a tento mi padl do oka, hlavně kvůli odstínům. Já jsem si ho pořídila v tom nejsvětlejším (Fair).
Ta barvička je jako dělaná pro bledulky, dokonce na mě byl teď v létě světlý a musela jsem ho míchat s tmavším. Jinak tohle BBčko mě mile překvapilo. Dobře kryje, docela dlouho mi vydrží a vypadá přirozeně. Jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela.

Jako další produkt jsem si pořídila krásnou tvářenku od Essence Blush up! v odstínu 10 heat wave. Je to tvářenka, která má jednu stranu oranžovou, která přechází do růžové na druhé straně. Prostě ombré tvářenka.

Tvářenka po smíchání obou barev vypadá jako na obrázku - nečekaně oranžovo-růžově :). Ale je na ní super, že mám dva odstíny v jednom. Když mám náladu na něco růžovějšího namočím štětec v růžové a naopak. No a když nevím co by, prostě odstíny smíchám a je to. Prostě super produkt. S pigmentací na tom je také dobře, není to nic super pigmentovaného, ale to mi u tvářenek vůbec nevadí, naopak mám to ráda. Tvářenka ani moc nepráší a od té doby co jí mám, tak ji používám skoro pořád. Kupovala jsem v Kauflandu za 34,90.

Posledním produktem z dekorativky jsou krémové oční stíny od Avonu v odstínu Gold gleam. Stíny jsou jemně zlaté a obsahují zlaté třpytky. 
Jsou takové suché konzistence a musím je ještě pořádně vyzkoušet, abych zjistila jestli jsou lepší než Color tatoo. Zatím jsem je měla jednou jako bázi pod oční stíny a ty mi na nich vydržely asi 10 hodin. Což je super výdrž. Co se týká balení tak je moc hezké. Skleněný kulatý kalíšek a červené víčko, působí to na mě luxusnějším dojmem. Tyto stíny jsem objednávala v nějaké akci za asi 79,-

Posledními zkrášlujícími produkty jsou laky na nehty. Zatím jsem je moc neozkoušela. Zleva metalický lak na nehty od Avonu v odstínu Arctic steel. Je to pěkná metalická modro-šedá barva. Zatím jsem ji na nehtech neměla. Další lak také od Avonu je takový světlonce růžový lak, který dodá nehtům jemný nádech do růžova, nevím jaký je odstín na lahvičce jsem ho nenašla. Ale jestli hledáte něco hodně přirozeného co vám nehty zkrášlí tak myslím, že toto je super volba. Do třetice všeho dobrého opět Avon tentokrát v krásném oranžovém odstínu Flaming orange. Lak obsahuje zelené a zlaté třpytky a ne nehtech vypadá moc hezky. Vydržel mi s nadlakem a podlakem asi 3 dny, což je na mě docela dobrý výkon. Laky od Avonu stály kolem 59,-. Dalším produktem je noční maska na nehty od Oriflamu, tu jsem ještě nezkoušela, ale chystám se na ni každým dnem. Překvapila mě docela příjemná vůně. Maska stála kolem 79,-. No a posledním lakem je Base coat od Essence, původně jsem si chtěla koupit top coat, ale ten prostě nemůžu sehnat, je všude vyprodaný chjo. No ale připadá mi, že i tento podlak je super a trochu výdrž laků prodlouží. Používám ho ráda, akorát bych ho udělala v průhledné lahvičce, sice tato neprůsvitná vypadá hezky o tom žádná, ale zase nevidíte kolik vám tam ještě zbývá laku, což je podle mě důležitější.

Jako další jsem si pořídila micelární vodu od Mixy, která by měla být ideální pro citlivou a suchou pleť. Já ji použila asi dvakrát, takže zatím nemůžu soudit. Ale parfemaci má moc příjemnou, je jí 400ml a stála kolem 150,-


Potom jsem si v DMku pořídila tento gel na obočí v roztomilém obalu :). Je v odstínu 10 Transparent. A mám ho moc ráda, obočí hezky zafixuje, ale je to můj úplně první gel na obočí, takže nemám s čím srovnávat. Stál mě něco kolem 119,-, ale jistá si nejsem.

Tak a vrháme se na péči o tělo. Jako první jsem si pořídila sprcháč od Oriflamu z řady Nature secrets s vůní ananasu a šalvěje. Já naprosto zbožňuju vůni ananasu a tohle je fakt boží sprcháč. Má i takovou hutnější konzistenci. Stál kolem 69,- a já si ho určitě pořídím znovu.
Co si ale znovu nepořídím je tento tělový sprej od Avonu se sedmikráskou a citronem. Prostě se mi ta vůně vůbec nelíbí, navíc je s toho cítit hodně alkohol, ten ale po nějaké době vyprchá. Nicméně toto mi poslouží jako vůně na záchod nebo jako sprej do bot. Stál kole 49,-
Dalším ananasovým produktem je tento sprej na nohy od Avonu. Je osvěžující a ananas z něj cítím jen maličko (na ten sprcháč to nemá) tak ho používám celkem ráda. I když od Avonu jsem zkoušela už hodně sprejů na nohy a tento se mi zdá zatím nejhorší, ale to jen co se týče vůně. Jinak jsou všechny stejně osvěžující a na nohách příjemné. Stál kolem 69,-
No a Avonem nakonec i skončíme koupila jsem si dva sprcháče, první zleva je sprchový krém s vůní exotické růže a jasmínu. Vůně se mi moc líbý, ale zatím jsem ho nezkoušela. Další je hydratační sprchový gel s vůní lotosového květu a satsumy (nevím co je), je to taková silnější vůně, ale líbý se mi. Tento sprcháč má gelovou konzistenci. Já sprcháče od Avonu zbožňuji takže jsem si koupila hned dva do zásoby. Stály kolem 59,-.
Posledním produktem je tento šampon od Avonu s černou ředkví a cedrem pro vlasy bez lesku. Zatím jsem ho nezkoušela takže nevím jaké má účinky. Ale určitě o něm ještě někdy uslyšíte. Stál kolem 49,-

Tak a to by byly celé nákupy za poslední dobu, doufám, že jsem ukázala věšinu svých novinek. No a jestli ne tak zapomenuté produkty uvidíte v některém z dalších nákupový článků. Mějte krásný zbytek dne a zase příště AHOJ :)




1 komentář: